توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

دستورالعمل آسان احمق Blackberry | یک میز مشترک

Blackberry Fool - یک سوزش خامه ای از کدو تنبل ، توت فرنگی آبدار و کرم شلاق دار کرکی باعث می شود که شما قاشق را تمیز کنید! این دستور تهیه آسان بسیار بی عیب و نقص است !!!

Blackberry Fool – یک سوزش خامه ای از کدو تنبل ، توت فرنگی آبدار و کرم شلاق دار کرکی باعث می شود که شما قاشق را تمیز کنید! این دستور تهیه آسان بسیار بی عیب و نقص است !!!

لیوان توت سیاه توت ، با قاشق مرباخوری و نعناع ، تزئین شده با یک قاشق

احمق Blackberry

وقتی انواع توت های آبدار به صورت فصلی به سر می برند ، این دسر کلاسیک بریتانیا به ذهن می آید. احمق سنتی سنتی احتمالاً یکی از این موارد است آسان ترین دسر درست کنید!

فقط به سه ماده غذایی – میوه ، شکر و کرم شلاق زدن سنگین احتیاج دارید ، این دسر ساده انگلیس در عرض چند دقیقه جمع می شود! میوه را تفت دهید ، در صورت لزوم کمی شکر اضافه کنید ، کرم را شلاق بزنید و کل قسمت را با هم بزنید.

مواد لازم به شما:

  • توت تازه – من از تمشک تازه استفاده کردم ، اما تمشک تازه ، زغال اخته یا هر میوه سنگی کار می کند. ریواس پخته شده نیز در این دسر فوق العاده است! اگر میوه تازه ندارید ، می توانید از میوه های یخ زده استفاده کنید اما عطر و طعم آن کاملاً ظریف نخواهد بود.
  • سنگین کرم شلاق زدن – من از کرم شلاق آلی استفاده کردم که چربی بالاتری داشته باشد اما از هر نوع کرم شلاق زدن سنگین که دوست دارید استفاده کنید.
  • شیرین کننده – برای این دستور العمل از شکر گرانول استفاده کردم اما از عسل و شربت طلایی نیز استفاده کردم. شکر خنثی ترین عطر و طعم را دارد ، اما عسل یا شربت طلایی خوشمزه هستند و طعم عمیق تر و غنی تری به خامه زده می دهند.
  • لیکور – من از Chambord استفاده کردم اما اضافه کردن لیکور کاملاً اختیاری است. من فکر می کنم که این عطر و طعم میوه را تقویت می کند ، اما اگر نوش جان نکنید ، می توانید آن را ترک کنید. در صورت انجام این کار ، می توانید یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را برای کمی طعم بیشتر به خامه دم کرده اضافه کنید.
عکس سربار از دستور العمل ساده احمق توت سیاه در یک لیوان با یک کاسه توت سیاه و کرم تازه سفید در کنار.

چگونه یک احمق درست کنیم!

باشه ، من کاملاً نتوانستم در برابر آن قلم مقاومت کنم! اما به طور جدی ، این احمق تمشک سنتی تقریباً نیازی به دستورالعمل ندارد ، زیرا ساختن آن بسیار آسان است.

  1. مش / پوره میوه. می توانید این کار را در مخلوط کن یا مواد غذایی انجام دهید ، اما من فقط میوه را در یک کاسه می گذارم و از پشت قاشق برای پاشیدن میوه استفاده کردم. در مورد بافت ، من از سنگ های میوه ای بزرگتر خود را دوست دارم. چقدر میوه را پوره می کنید / پوره می کنید!
  2. در صورت نیاز میوه را شیرین کنید– بسته به اینکه میوه شما چقدر شیرین است ، می توانید کمی شکر یا عسل / شربت اضافه کنید. سپس در صورت استفاده لیکور را اضافه کنید.
  3. کرم را شلاق بزنید. کرم را شلاق بزنید تا قله های نرم داشته باشید شکر یا عسل / شربت را خرد کنید و تا زمانی که خامه قله های سفت داشته باشد ، شلاق بزنید.
  4. جمع احمق- مخلوط میوه را درون خامه شلاق زده کنید. لازم نیست آن را کاملاً مخلوط کنید – من آن را با کرم های میوه ای و میوه ای دوست دارم اما به هر صورت کار می کند! به طور مساوی بین لیوان های سرویس تقسیم کنید. می توانید حدود دو ساعت قبل از خدمت احمق را جمع کنید. اگر فوراً سرو نمی کنید ، احمق را یخچال کنید.
لیوان پر از یک احمق Blackberry سنتی که یک قاشق از آن بیرون می رود.

چه چیزی را با Blackberry Fool سرو کنیم!

Blackberry Fool یک دسر افسانه ای است که هنگام تهیه…

دیگر دستور العمل های انگلیس گول زدن!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

دستور العمل احمق Blackberry

لیوان توت سیاه توت ، با قاشق مرباخوری و نعناع ، تزئین شده با یک قاشق

احمق Blackberry

Blackberry Fool – یک سوزش خامه ای از کدو تنبل ، توت فرنگی آبدار و کرم شلاق دار کرکی باعث می شود که شما قاشق را تمیز کنید! این دستور تهیه آسان تقریباً بی فایده است!

چاپ پین نرخ به کلکسیون اضافه کن به مجموعه ها بروید

دوره: دسر

غذا: انگلیسی

کلمه کلیدی: توت سیاه ، آسان زن ، کرم شلاق

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان کل: 4 دقایق

خدمات: 4 خدمات

کالری: 294کیلوکالری

عناصر

  • 2 فنجان ها تمشک تازه تمشک منجمد یا تازه (در صورت استفاده از کنسرو ، این حدود 2 – 15 اونس است. قوطی)
  • 1 -2 قاشق غذاخوری قند
  • 2 1/2 قاشق غذاخوری Chambord یا 1 قاشق غذاخوری. وانیل
  • 1 فنجان کرم شلاق سنگین
  • 2 قاشق غذاخوری شکر یا طعم دار
  • 4 شاخه ها نعناع تازه برای جوشانده اختیاری

دستورالعمل ها

  • 1/3 لیوان تمشک تازه را به یک کاسه اضافه کنید. با استفاده از قاشق یا ماسه سیب زمینی ، توت ها را خرد کنید. از طرف دیگر ، می توانید از یک پردازشگر مواد غذایی یا مخلوط کن برای تهیه پودر توت سیاه استفاده کنید.
  • در Chambord یا وانیل و 2 قاشق غذاخوری هم بزنید. در صورت تمایل شکر
  • در کاسه یک میکسر بزرگ ، کرم را شلاق بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. در شکر بپاشید و شلاق بزنید تا قله های سفت شکل بگیرند.
  • مقدار زیادی از انواع توت های تازه را در قسمت زیر 4 کاسه دسر کوچک ، لیوان یا اجاق گاز قرار دهید. با استفاده از یک قاشق ، یک لایه از خامه سفید را اضافه کنید. یک لایه دیگر انواع توت ها را اضافه کنید. بالا با یک لایه دیگر خامه شلاق خورده.
  • توت ها و خامه را با کشیدن چاقو از طریق انواع توت ها و خامه ها چرخانید.
  • در صورت تمایل ، با تمشک و برگهای باقی مانده نعناع تازه ، آنرا چاشنی بزنید.

یادداشت

  1. می توانید انواع توت های تازه دیگر مانند توت فرنگی ، تمشک یا زغال اخته را برای تمشک جایگزین کنید. ریواس پخته شده را نیز می توان استفاده کرد – و خوشمزه است!
  2. من برای شیرین کردن کرم شکر از شکر گرانول استفاده کردم اما می توانید از عسل یا شربت طلایی نیز استفاده کنید. برای شیرین کردن کرم شلاق به همان مقدار عسل یا شربت قند استفاده کنید.
  3. سایر لیکورهایی که می توانید به جای آن از چمدان استفاده کنید عبارتند از Grand Marnier یا Port.
  4. احمق ها را می توان تا 2 ساعت جلوتر تهیه کرد و در یخچال نگهداری کرد ، آن را پوشاند.

تغذیه

کالری: 294کیلوکالری | کربوهیدرات: 19گرم | پروتئین: 2گرم | چربی: 22گرم | چربی های اشباع شده: 14گرم | کلسترول: 82میلی گرم | سدیم: 24میلی گرم | پتاسیم: 161میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 14گرم | ویتامین A: 1071IU | ویتامین سی: 16میلی گرم | کلسیم: 60میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا